Actie Kerkbalans 2018

Actie Kerkbalans 2018 wordt gehouden van zondag 21 januari t/m zondag 4 februari. Gedurende die periode zullen onze vrijwilligers de Kerkbalans envelop weer gaan afleveren en de antwoordenvelop met uw toezegging later weer ophalen.

In die Kerkbalans envelop zit:

 • De Aanbevelingsbrieven van de voorzitters van de verschillende Wijk Kerkenraden.
  Ook hier te bekijken:  (Volgt later)
  >Direct naar de aanbevelingsbrief Goede Herderkerk
  >Direct naar de aanbevelingsbrief Kruiskerk
  >Direct naar de aanbevelingsbrief Oosterlichtkerk
 • De Kerkbalans 2018 folder.
  Ook hier te bekijken: >Direct naar de Kerkbalans 2018 folder  (Volgt later)
 • Het toezeggingsformulier op naam en een antwoordenveloppe.
 • Op het toezeggingsformulier kunt u aangeven welk bedrag u toezegt als vrijwillige bijdrage voor 2018 voor de  Kerk. De antwoordenveloppe, met daarin het door u ingevulde en getekende toezeggingsformulier, wordt door de vrijwilliger weer bij u opgehaald op de afgesproken datum en tijd.

Kerkbalans digitaal: Dit jaar is het ook mogelijk om elektronisch uw toezegging voor Actie Kerkbalans te doen. De mensen die vorig jaar hebben meegedaan met de pilot, en mensen die zich als nog opgeven, zullen aan het begin van Actie Kerkbalans een e-mail ontvangen met een link naar het digitale toezeggingsformulier. U toezegging wordt op deze manier automatisch doorgevoerd in het registratiesysteem van onze kerk (LRP). De folder en andere informatie betreffende Actie Kerkbalans 2018 kunt u op deze site vinden.
Eventuele wijzigingen in de toezegging zult u moeten doorgeven aan de Administratie Vrijwillige Bijdragen,
via E-mail: bijdrageadmin@protestantshuizen.nl

Wilt U ook bij de komende Actie Kerkbalans 2018 uw toezegging digitaal doen, stuur dan een E-mail met uw naam en adresgegevens naar bijdrageadmin@protestantshuizen.nl met het e-mailadres waarop U in januari 2018 de link wilt ontvangen om uw toezegging te doen.
Als U hier gebruik van maakt, hoeven er minder Kerkbalansenveloppen rondgebracht te worden en later weer opgehaald te worden. De bezorgers en de zullen hier blij mee wezen en ook voor ons scheelt het heel wat werk!

Commissie Geldwerving