Stemmen fotowedstrijd 2018

Stemmen voor fotowedstrijd

De foto’s voor de fotowedstrijd 2018 zijn de afgelopen 2 maanden binnen gekomen. Het thema van deze editie is: ‘Levend water”.

De ingezonden foto’s zijn te bewonderen op de site via de link ingezonden foto’s.

Nu is de tijd aangebroken om te stemmen op de mooiste foto in de volwassenenwedstrijd. Van 1 tot 16 september kun je op de site stemmen op jouw favoriete foto. Stemmen is voor iedereen mogelijk, je hoeft geen foto in te sturen om te kunnen stemmen. Per persoon kan er één keer gestemd worden.  Klik hier om te stemmen.

Voor de kinderen tot en met groep 8 van de basisschool is er een aparte wedstrijd. Hun foto’s zullen beoordeeld worden door een kinderjury. Deze vakkundige jury wijst de winnaar rond 20 september aan.
Op zondag 23 september zullen in de Kruiskerk, Goede Herderkerk en de Oosterlichtkerk de winnaars bekend gemaakt worden.

Voor de winnaars zal er wederom een mooie prijs klaar liggen!