Uitslag fotowedstrijd 2018

Uitslagfotowedstrijd PGH 2018 “Levend water”

Wat zijn er prachtige foto’s ingezonden! In totaal hebben we 19 foto’s (waaronder 5 voor de kinderwedstrijd) ontvangen die allemaal nog te bewonderen zijn op de website: https://www.protestantshuizen.nl/fw18-fotos/
Alle deelnemers en stemmers van de fotowedstrijd 2018; hartelijk dank voor uw deelname.
We zullen alle ingezonden foto’s gebruiken bij gebeden op de website en de foto’s worden op 13 en 14 oktober tijdens de atelierroute in de Oosterlichtkerk tentoongesteld.De winnende foto is gemaakt door José Sanders. Haar foto heeft de meeste stemmen gekregen en zij ontvangt de 1e prijs.


(“Een wandeling langs het strand na de storm. Genieten van de hoge golven die onregelmatig op het strand vallen, om vervolgens zich weer terug te trekken en opnieuw een golf worden. Dit is voor mij echt levend water”).

De foto van Marit Woudsma is de winnende kinderfoto van 2018. Haar foto is door de deskundige kinderjury (Eva Kos, Seb van Tiggelen en Jiska v.d. Torre) gekozen als mooiste foto van de 5 ingezonden kinderfoto’s.

(“In de grot van padirac zag ik deze stapel pannenkoeken stalagmieten staan. Net alsof deze uit het water komt. Is het dan geen levend water als er stalagmieten uit groeien?”)