Novemberexpositie

Novemberexpositie PGH: Doe mee!

Al 2 jaar heeft de groep Kunst in de Kerk van de PGH een gemeente-expositie georganiseerd in de 3 kerken. Dat was steeds rond Pinksteren. Dit jaar willen we de gemeente-expositie organiseren in november 2019, tussen Allerzielen en de Voleindingszondag. Het passende thema voor deze periode is: “LOSLATEN”.

Wil je ook exposeren? Lees dan goed alle onderstaande informatie door. Het is een beetje anders dan andere jaren.Thema
Met het thema “Loslaten” kun je veel kanten op. Aan jou om je eigen gedachten hierbij op het doek te zetten, te fotograferen, te beeldhouwen etc. Ds. Geertje de Vries en Lida Koetsveld hebben hieronder al enkele gedachten op een rijtje gezet.   Lees meer hierover

Praktische informatie

Als je lid bent van een van de 3 wijkgemeentes van de PGH, of je erbij betrokken voelt, kun je als kunstenaar (amateur of professional, van welke leeftijd dan ook) deelnemen aan de expositie. Elke beeldende discipline is welkom!
We bekijken hoeveel inzendingen er zijn en bepalen dan de locatie of locaties.

Inleveren werk:

1. Je mailt uiterlijk maandag 30 september 2019 een goede foto van je werk naar de contactpersoon van jouw kerk (zie onder), samen met de volgende informatie:
Titel, materiaal, formaat en een kleine toelichting. Ben je jonger dan 18 jaar, dan graag ook je leeftijd vermelden.
2. Je levert je werk in op maandagavond 30 september tussen 19.00 en 20.00 uur. De deelnemers van de Goede Herderkerk in de Goede Herderkerk. De deelnemers van de Kruiskerk en van de Oosterlichtkerk in de Oosterlichtkerk.

Expositiedata:

De opening van de expositie is op zaterdagmiddag 2 november in de Oosterlichtkerk. De tijd wordt later bekendgemaakt. De expositie loopt t/m zondag 24 november, dit is de Voleindingszondag.

Contactpersonen (hier mail je je werk naartoe):

Goede Herderkerk: Dittie Rebel: dittierebel@planet.nl

Kruiskerk en Oosterlichtkerk: Grady van den Bosch: gradyvandenbosch@kpnmail.nl

Alle info is ook na te lezen op de website van de PGH