Kliederkerk 3 november

Kliederkerk is samen ontdekken, samen vieren en samen eten. Kliederkerk is een plek waar ruimte en openheid bestaat voor kinderen van 0-12 én voor hun (groot)ouders. Ook vriendjes en vriendinnetjes en andere volwassenen die het leuk vinden om samen te ontdekken wat een bijbelverhaal hen te vertellen heeft zijn hartelijk welkom.

Kliederkerk is Gezellig, Geklieder en Goed voor je geloof!

Kliederkerk wil een laagdrempelige ontmoeting bieden waar mensen van alle leeftijden zichzelf kunnen zijn en is zowel bedoeld voor diegenen die niet zo bekend zijn met het geloof, of hier al een tijdje niet (meer) mee bezig zijn geweest als voor hen die regelmatig in de kerk komen.

Kliederkerk is iets nieuws. Het is ontstaan in Engeland (Messy Church) en overgewaaid naar Nederland. Inmiddels zijn er landelijk al meer dan 100 plaatsen die met het concept werken. Om aan te geven dat we in Huizen ook van dit landelijke concept uitgaan hebben we de naam Kliederkerk gehandhaafd. Kenmerkend is om samen met mensen uit verschillende generaties aan de slag te gaan. 


Elke Kliederkerk heeft dezelfde opbouw. We gaan eerst een uurtje op een actuele en uitdagende manier met een bijbelverhaal aan de slag. Voor iedereen zijn er verschillende en zeker voor kinderen ook stoere dingen te doen. Daarna is er een korte viering en tot slot eten we samen! We beginnen om 16.00 uur en om 18.00 uur sta je met een volle buik weer buiten.

De eerste Kliederkerk organiseren we op zondagmiddag 3 november a.s. van 16.00-18.00 uur in de Oosterlichtkerk. Noteert u alvast de datum!

Namens het groepspastoraat OLK, Roelie Loois tel 06-37651888 of groepspastoraatolk@gmail.com