Top 2000 dienst “Viva la Vida”

Unieke Top 2000 viering met Band en Koor
Op zondagavond 5 januari 2020 vindt in de Oosterlichtkerk de derde Top 2000-viering plaats. Deze dienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2. De nummers voor deze viering worden uitgevoerd door de fantastische “Oosterlicht All Star Band” samen met het koor “Vamos”.

Nummers over Geloof, Vreugde en Verdriet
In de Top 2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over God of over het geloof zoals “What if God was one of us” van Joan Osborne, “I say a little prayer” van Aretha Franklin, het “Hallelujah” van Leonard Cohen of “God only knows” van de Beach Boys. Andere liederen gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood (Tears in Heaven), troost en naastenliefde (“You’ve got a Friend” van Carol King/James Taylor). Maar ook zijn er liederen over de waanzin van oorlog (”Fragile” van Sting) of om aandacht te geven aan het lot van vluchtelingen of daklozen zoals: “Another day in Paradise” van Phil Collins. Iedereen heeft zo wel zijn eigen nummer waar hij of zij iets mee heeft. Nummers bij vreugde of verdriet.

Hoe moet je Stemmen
Ga voor het stemmen en voor meer Top 2000 nieuws naar: www.Top2000kerkdienst.nl/Huizen.
Klik op de knop “ Stemmen” (onder aan de pagina of boven in de balk) en stem op je favoriete nummer. De nummers van de top 10 worden tijdens de Top 2000 viering uitgevoerd door de “Oosterlicht All Star Band” samen met “Vamos”.