Hemel en aarde speurtocht

Volgende week is het Hemelvaartsdag. Een vrije dag met hopelijk lekker weer om er op uit te gaan. Voor gezinnen met kinderen die graag naar buiten gaan, en eigenlijk voor iedereen die van wandelen houdt, hebben we een Hemel-en-aarde speurtochtwandeling gemaakt. Een mooie route  door het bos, die begint en eindigt bij de Goede Herderkerk. 
Als jullie op Hemelvaartsmiddag 21 mei gaan wandelen, tussen 13.00 uur en 16.00 uur, kun je bij de Goede Herderkerk Miriam Bierhaus en Marleen Mauritz ontmoeten! Zij staan klaar met een glaasje limonade als je de wandeling hebt gedaan. 
Wil je de wandeling op een ander moment doen? Ook helemaal prima. Je kunt hem hier downloaden Hemel en aarde speurtochtwandeling en het Hemel en aarde antwoordenblad, dan kun je gaan wanneer je wilt. 
Het is belangrijk om de route uit te printen of op je telefoon digitaal mee te nemen. Alleen dan kun je de weg vinden!
 
Heel veel plezier met de wandeling!
groetjes, Miriam Bierhaus, Marleen Mauritz en Geertje de Vries