Oogstmarkt online

Oogstmarkt 4 oktober
In West-Papoea, vlakbij de stad Jayapura, staat het opleidingscentrum P3W. Hier kunnen vrouwen terecht voor een cursus diaconaal werk.
Is de opleiding afgerond dan keren ze terug naar hun gemeenschap en vervullen daar een voortrekkersrol. Zij richten vrouwenverenigingen op, leiden alfabetiseringscursussen en geven betrouwbare informatie over ziekten zoals aids. Ze zijn ook in staat om vrouwen te helpen die lijden onder geweld in hun gezinnen.
In de Oogstdienst van 4 oktober in de Oosterlichtkerk besteden we ruim aandacht aan de vrouwen in West-Papoea. Vanwege de coronamaatregelen is de traditionele oogstmarkt helaas niet mogelijk. Maar u kunt de producten wel online kopen. Bestel voor 2 oktober, dan worden de producten datzelfde weekend nog geleverd.

Bekijk alle producten en bestel. Wees er snel bij, want de voorraad is beperkt en OP=OP. Met de opbrengst steunt u ons mooie project.