Uitslag fotowedstrijd

In de gezamenlijke kerkdienst van 4 oktober zijn in de Oosterlichtkerk de winnaars van de fotowedstrijd van 2020 bekend gemaakt. Thema van dit jaar was: ‘Het goede leven’

De foto van Ruth Sanders kreeg de meeste stemmen. Zij heeft de eerste prijs gewonnen in de wedstrijd voor volwassenen. Tekst bij de foto:
Mijn vriend en ik hebben met de boot overnacht op het eilandje de Drost. We aten blikvoer, dronken goedkope wijn, en moesten door het water waden om bij de boot te komen waarop we sliepen. Ik heb zelden zo intens genoten van Gods schitterende wereld…’


Voor de wedstrijd van de kinderen was er slechts één inzending van Rosaline Ramakin. Zij maakte deze mooie foto met als toelichting ‘Omdat ondanks alles de natuur verder gaat. De bijen vinden hun weg, de bloemen groeien en de bomen bloeien. En in de natuur kunnen we een stukje van de wonderlijkheid van God zien. Dat is een goed leven!’

Alle deelnemers aan de fotowedstrijd; hartelijk dank voor jullie deelname.De foto’s zijn nog te bewonderen op de site https://www.protestantshuizen.nl/fw20-fotos/