17 januari Vesper Goede Herderkerk

Helaas kan de Vesper niet doorgaan i.v.m. het advies vanuit de PKN om niet meer live te zingen tijdens een viering. We hopen dat de Vesper in februari weer door kan gaan.

Op zondagavond 17 januari is er weer een vesper: een dienst met een goed woord, mooie muziek, verstilling en gebed. Ook deze keer gaat het over één van de Zaligsprekingen, namelijk: ‘Gelukkig wie zachtmoedig is’.

Ds. M. Snaterse uit Houten, een oude bekende uit de Goede Herderkerk, denkt er met ons over na, en zangers onder leiding van Richard Vos zingen ervan. “Wandelt met zachtmoedigheid” (Ef.4:2).
De vesper begint om 20.00 uur. Omdat u de dienst vanwege de huidige veiligheidsmaatregelen niet mag bijwonen, zal deze worden uitgezonden via de kerk-tv, vanuit de Kruiskerk. Kijk, luister, – en vier met ons mee via kerkdienstgemist!