Vierde TOP2000-viering in Oosterlichtkerk groot succes

De Online Top2000-viering, die op zondagavond 3 januari 2021 plaats vond in de Oosterlichtkerk, was een groot succes. Het was dit jaar een heel bijzondere viering, omdat vanwege de Coronamaatregelen geen publiek aanwezig mocht zijn. De band die Live aanwezig was bracht een geweldig muzikaal spektakel. Velen hebben de viering via KerkTV thuis meebeleefd en gezien de vele positieve reacties er ontzettend van genoten.

Dit jaar kon er niet op nummers worden gestemd, maar werd de top10 samengesteld uit nummers, die voorgaande jaren de Top10 net niet hadden gehaald. Het bleef dus tot de Top2000-viering een verrassing welke nummers dat waren. Aan elk nummer ging eerst een kort filmpje vooraf met een motivatie van degene die ooit op het nummer had gestemd. Het waren mooie en vaak ontroerende verhalen.

Onder leiding van Willem Boersma speelde de band achtereenvolgens:
“Zij maakt het verschil” van de poema’s, “one love” van Bob Marley & the Wailers, “Long train running” van de Doobie Brothers, “Geef mij je angst” van Guus Meeuwis, “Turn Turn Turn” van The Byrds, “Wish you were here” van Pink Floyd, “Zing vecht huil bid lach werk en bewonder” van Ramses Shaffy, “Rollercoaster” van Danny Vera en “Forever young” van Bob Dylan

Na een mooi toepasselijke gebed en de zegen van Richtsje volgde het slotakkoord met het Online Top2000 koor ”Love shine a Light” van Katrina and the Waves. 
Heb je de viering gemist dan kun je hem hier nog terug zien:

https://kerkdienstgemist.nl/stations/664/events/recording/160969860000664

Alle nummers staan ook apart op Youtube. Onderstaande linken kun je ook gebruiken om te delen.
Linken naar alle gespeelde nummer