Kliederkerk nieuws

Volgende week bezorgt het Kliederkerkteam bij alle gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar) uit ons bestand vrolijk gekleurde Kliederkerk-thuis-tasjes. Op zondag 14 februari is het Valentijn en daarom hebben we die dag uitgekozen voor een thema over de liefde.
Het thema ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ wordt tijdens de kerkdienst geïntroduceerd.
…en daarna…aan de slag!

Samen ontdekken
Samen vieren
Samen eten

Hebt u niet eerder een tasje ontvangen als gezin, maar zou u dat wel graag willen? Dat kan. Misschien zijn er ook wel opa’s en/of oma’s die op hun oppasdag van de kleinkinderen ook aan de slag zouden willen met dit thema. Stuur gerust een mailtje naar groepspastoraatolk@gmail.com dan komen we u een tasje brengen. 
Een hartelijke groet namens het Kliederkerkteam         Roelie Loois (06-37651888)