Welkom op Startzondag 12 september in

Goede Herderkerk

Kruiskerk

Oosterlichtkerk

Goede Herderkerk
Op 12 september vieren we startzondag! Bij mooi weer, – en daar rekenen we op! –  is de dienst op het Goede Herderplein, lekker buiten. Thema is ‘Gods bloeiende tuin’. We zingen mooie liederen over de schepping, begeleid door koperblazers en piano. De kinderen mogen het plein vol stoepkrijten met mooie bloemen en planten. Na de dienst is er koffie buiten.
In de middag is er gelegenheid om mee te gaan met een prachtige fietstocht langs enkele bijzondere tuinen in de omgeving. Meer informatie daarover vindt u volgende week in de nieuwsbrief.
Kom ook meevieren!

Kruiskerk
Wij zijn druk bezig om van de startzondag op 12 september a.s. een feest te maken. Na een lange periode van niet of nauwelijks naar de eredienst te kunnen, hebben wij behoefte elkaar weer te ontmoeten en in vertrouwen het nieuwe kerkelijke seizoen in te gaan.
Hiervoor is er een kwartier voor de dienst voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar de mogelijkheid om samen met Sara en Sipke voor in de kerk liederen die jong en oud kent te zingen en/of muzikaal te begeleiden. Ook de kinderen die te gast zijn, zijn van harte uitgenodigd.
Dominee Ruilof van Putten gaat deze zondag voor. Met muzikale ondersteuning verwachten wij een inspirerende eredienst te hebben.
Na de dienst hopen wij, onder het genot van drinken en een gebakje, op een gezellig samen zijn.
Voor de jongeren en ouderen die mee willen doen is er onder het koffiedrinken een gezellige QR-code tocht. De opdrachten verbinden jong en oud en zet beiden aan het denken over de toekomst en onze bijdrage aan een mooiere en duurzamere wereld. Onze bewustwording daarover start namelijk bij onszelf.
Na deze opdracht gaan wij gezamenlijk eten. Rond 14.00 uur willen wij de startzondag afsluiten.
Voor de catering willen wij graag weten wie blijft eten en/of koffiedrinken. Graag horen wij dit uiterlijk 7 september a.s. per e-mail aan broekstra.gerard@gmail.com  of telefonisch 06 1509 3056.
Voor het zingen van de kinderen vanaf 9.45 uur, graag opgeven bij Sara, telefoonnummer 06 1130 9653.
Alvast bedankt voor uw/jouw reactie. Wij kijken uit naar 12 september.
Namens de kerkenraad, José, Luanne en Gerard

Oosterlichtkerk
Ook zo’n zin om elkaar weer eens fysiek te ontmoeten? Dat kan! Aansluitend aan de viering op de startzondag op 12 september organiseren we een high tea in de Oosterlichtkerk. We hopen dat het buiten kan op het kerkplein en anders verdelen we ons over de verschillende ruimtes in de kerk. Ook is er een speciale plek voor kinderen om heerlijke cup cakes te versieren. Uiteraard houden we ons aan de 1 ½ meter regel. Wanneer u iets lekkers wilt meebrengen: b.v. brownies, bananenbrood, koekjes, wraps, stukjes hartige taart, soesjes, sandwichhapjes, een trosje druiven o.i.d. heel graag. Allerlei zoete en hartige kleine hapjes zijn welkom. Er zijn vorige week al heerlijke hapjes toegezegd via de inschrijflijst. U kunt ook per mail of telefonisch aangeven of u nog iets lekkers mee wilt nemen.  groepspastoraatolk@gmail.com of per telefoon 06 3765 1888. Voor de high tea zelf hoeft u zich niet op te geven. U kunt gewoon lekker aanschuiven. Welkom!
Een hartelijke groet namens het groepspastoraat: Betty, Richtsje, Gerardien, Baukje en Roelie