Kliederkerk 3 oktober

Hebben jouw kinderen op zondagmiddag 3 oktober al wat te doen? Nee? Geef ze dan snel op voor een leuk Kliederkerk-dieren-ontdekfeestje in de OLK van 16.00-18.00 uur. Samen ontdekken, samen vieren en samen eten en om 18.00 uur sta je met een volle buik weer buiten. Dit willen ze niet missen! Stel je eens voor dat er geen dieren zouden zijn, dan zou de aarde niet compleet zijn. We gaan sporen van dieren volgen, een reuzen spinnenweb maken en nog veel meer. Kom jij ook? 
Hartelijke groet van het Kliederkerkteam: Richtsje, Barbera, Gerardien, Baukje en Roelie.
Klik op de volgende link en dan komt de poster tevoorschijn. Haal je tijgerlegging of onesie uit de kast, neem je knuffelkonijn mee of kom spoorzoeken buiten. Het wordt leuk!
Aanmelden: Graag een mailtje naar groespastoraatolk@gmail.com of een telefoontje naar 06 3765 1888.