Vesper Goede Herderkerk 21 november 2021

Op zondag 21 november, de laatste van het kerkjaar, wordt er een Vesper in de Goede Herderkerk gehouden. In deze dienst gaat het over de Zaligspreking ‘Gelukkig wie gesmaad en vervolgd wordt’. Hierover zal worden verteld door ds. Samer Younan. Hij komt uit Syrië en heeft de ellende van de burgeroorlog aan den lijve meegemaakt. Momenteel is hij als evangelist werkzaam onder moslims in Nederland.
Van harte nodigen wij u uit om de vesper mee te vieren en te luisteren naar wat ds. Younan ons te vertellen heeft. Gezongen zal worden door een Vocaal Ensemble o.l.v. Richard Vos. “Heb een goed geweten als men kwaad van je speekt… Zegen wie je vervolgt.” (1Pt.3/Rom.14).
Na afloop van de dienst is er gelegenheid om met elkaar koffie/thee te drinken en nog wat na te praten. De dienst begint weer om 19.30 uur. U bent van harte welkom !