Consequenties nieuwe maatregelen

Met pijn in ons hart kondigen we aan dat de kerkdiensten in onze drie kerken vanaf 19 december alleen online of via kerkradio te volgen zullen zijn. Heel spijtig, maar het is een onvermijdelijk besluit na het beluisteren van de persconferentie van 18 december. We moeten onze verantwoordelijkheid nemen nu er zoveel zorgen zijn rond het nieuwe omikronvirus. Gezondheid moet voorop staan. We hopen van harte dat het mee zal vallen en dat deze periode niet nog verlengd hoeft te worden na 14 januari. Gemeenteleden kunnen de dienst dus niet bijwonen. Net zoals vorig jaar zijn alleen de predikant, ambtsdragers, organist, enkele zangers, de koster en de Beeld en Geluidploeg aanwezig. Via de nieuwsbrief berichten we u over de diensten op de kerstdagen en rond de jaarwisseling.
We hopen dat u de vieringen online mee kunt beleven, om ondanks alles wat ons nu zorgen baart, samen uit te zien naar het licht dat komt.
Gerda Kos, voorzitter wijkkerkenraad Goede Herderkerk
Koos Drooger, voorzitter wijkkerkenraad Kruiskerk
Coby Wouda, voorzitter wijkkerkenraad Oosterlichtkerk