Kerstavond en kerstnachtviering

Op Kerstavond, 24 december om 20.00 uur in de Kruiskerk is er een feestelijke dienst met veel muziek, black gospel koor Miracles uit Woerden. We lezen het Kerstevangelie uit Lucas en denken na over de vraag wat het goede nieuws van de geboorte van Jezus betekent, voor de wereld en voor ons. Na de dienst is iedereen uitgenodigd om chocolademelk of Glühwein te drinken met een stukje kerststol.

In de Kerstnachtdienst, in de Oosterlichtkerk om 22.00 uur, mag u zich laten verrassen door een speciale en bijzondere aflevering van De Verwondering. Daarin ontmoet Annemiek Schrijver onze eigen Huizer predikant Klaas Vos en zij trachten samen woorden te geven aan die vreemde, uitzonderlijke geboorte van dat Kind dat verwondering wekt en blijdschap strekt. Hoezo Jezus? Hoezo Immanuel? Hoe en wat in onze dagen? Een dienst met het traditionele kerstevangelie uit Lukas en veel bekende kerstliederen.