Top2000 zondag 8 januari – 19.30 uur

Dit jaar weer publiek welkom bij de 6e Top2000-viering en kunt u de viering weer live meemaken in de Oosterlichtker. De laatste twee jaar waren door corona de vieringen steeds online.In de traditionele Top2000 vind je veel liederen over Geloof, Hoop en Liefde, maar ook over de dood, verdriet en troost. Iedereen heeft zo wel zijn eigen nummer die voor hem of haar emoties teweeg brengen, je kippenvel geven, herinneringen oproepen. Tot 23 december kon iedereen meebepalen welke 10 nummers van de Top2000 er door de Top2000 band, de Oosterlicht “All Star Band” met medewerking van een projectkoor, uitgevoerd gaan worden. Benieuwd naar de Top10, kom dan de viering meemaken!
De toegang tot de Top2000-viering is gratis. Wel is er de mogelijkheid om een gift te geven voor het ZWO Project: Kansen voor vluchteling jongeren in achterstandswijk van Libanon. 
Voor meer informatie: www.top2000kerkdienst.nl/Huizen/ en https://www.protestantshuizen.nl/blog/activiteit/top2000-viering/