Feestelijk spektakel Top2000

De Top2000-viering, die op zondagavond 8 januari in de Oosterlichtkerk werd gehouden, was weer een enorm succes. Het publiek in de goed gevulde kerkzaal genoot van prachtige vertolkingen van een grote diversiteit aan nummers uit de reguliere Top2000. Tijdens dit feestelijk spektakel met vocalisten met prachtige stemmen begeleid door de swingende en uitstekend spelende Oosterlicht “All Star Band” kon men genieten van een mooie Top10.  Bekijk de foto’sAlle nummers zijn te zien en te beluisteren op YT

  1. Miss Montreal – Door de wind 
  2. Coldplay – Viva La Vida 
  3. Aretha Franklin – Think             
  4. David Bowie & Mick Jagger – Dancing In The Street 
  5. Bruce Springsteen – Born to Run            
  6. George Michael – Faith 
  7. Ramses Shaffy – Laat Me             
  8. John Mayer – Daughters           
  9. Bob Marley & The Wailers – One Love           
  10. Bløf – Hier                           

toegift All you need is love