Calendar

dec
13
zo
Vesper @ Goede Herderkerk
dec 13 @ 20:00 – 21:00

Het komende seizoen zullen er weer vespers worden gehouden in de Goede Herderkerk. Deze keer is er een oecumenische zangdienst met het Hoorns Byzantijns Mannenkoor o.l.v. Grigori Sarolea.  Of er koffie en thee na afloop is, is nog onbekend. U bent in ieder geval van harte welkom!

 

jan
17
zo
Vesper @ Goede Herderkerk
jan 17 @ 20:00 – 21:00

Het komende seizoen zullen er weer vespers worden gehouden in de Goede Herderkerk. Deze keer gaan ze over de Zaligsprekingen. Voorganger is ds. M. Snaterse uit Hoogland. Hij vertelt over ‘Gelukkig wie zachtmoedig is’.  Of er koffie en thee na afloop is, is nog onbekend. U bent in ieder geval van harte welkom!

 

feb
21
zo
Vesper @ Goede Herderkerk
feb 21 @ 20:00 – 21:00

Het komende seizoen zullen er weer vespers worden gehouden in de Goede Herderkerk. Deze keer gaan ze over de Zaligsprekingen. Voorganger is ds. R. van den Beld uit Baarn. Hij vertelt over ‘Gelukkig wie hongert en dorst naar recht’.  Of er koffie en thee na afloop is, is nog onbekend. U bent in ieder geval van harte welkom!

 

mrt
21
zo
Vesper @ Goede Herderkerk
mrt 21 @ 20:00 – 21:00

Het komende seizoen zullen er weer vespers worden gehouden in de Goede Herderkerk. Deze keer gaan ze over de Zaligsprekingen. Voorganger is ds. E.P. van der Veen uit Emmeloord. Hij vertelt over ‘Gelukkig wie vervolgd wordt’.  Of er koffie en thee na afloop is, is nog onbekend. U bent in ieder geval van harte welkom!

 

apr
18
zo
Vesper @ Goede Herderkerk
apr 18 @ 20:00 – 21:00

Het komende seizoen zullen er weer vespers worden gehouden in de Goede Herderkerk. Deze keer gaan ze over de Zaligsprekingen. Voorganger is Mw. J. Krijnen-Kriek uit Huizen (de Bolder). Zij vertelt over ‘Gelukkig wie vrede sticht’.  Of er koffie en thee na afloop is, is nog onbekend. U bent in ieder geval van harte welkom!

 

mei
16
zo
Vesper @ Goede Herderkerk
mei 16 @ 20:00 – 21:00

Het komende seizoen zullen er weer vespers worden gehouden in de Goede Herderkerk. Deze keer gaan ze over de Zaligsprekingen. Voorganger is ds. E. Bakker. Hij vertelt over ‘Gelukkig wie een rein hart heeft’.  Of er koffie en thee na afloop is, is nog onbekend. U bent in ieder geval van harte welkom!