fotowedstrijd 2021

‘Van U is de toekomst’

Overzicht ingezonden foto’s

Winnaar fotowedstrijd

Marjolijn Oudshoorn!
‘Tijdens een vroege ochtendwandeling op de Gooise heide zag ik dit mooie paadje en mij afvragend wat de toekomst mij gaat brengen. Wachtend op een nieuwe woning … de oneindige blik … en het onbekende staan symbool voor dit punt in mijn leven.’

Een prachtige foto van de hei in bloei, een kronkelend paadje uitlopend in een bos met een mistsluier. Gefeliciteerd Marjolijn!
De 2e plaats is voor foto 20 van Edwin van der Hoff.
Een eervolle vermelding krijgt foto 12 van Wouter van Straaten. Deze foto zal gebruikt gaan worden voor de Kerstkaart.

 

Algemene informatie over de wedstrijd
Inmiddels is de fotowedstrijd in onze Protestantse Gemeente Huizen een traditie in de zomer. Sinds een paar jaar sluiten we voor het thema aan bij het jaarthema van de PKN en dat is voor dit seizoen ‘Van U is de toekomst’.
Niet een makkelijk thema om te verbeelden. Je moet er wel over nadenken.
Want als je denkt aan de toekomst roept dat in deze onzekere coronatijd vraagtekens op. Hoe ziet ons leven er volgend jaar uit?  Hebben we dan nog steeds met Corona te maken? Waar loopt dit allemaal op uit? En onze kerk? Bestaat die nog wel over 10 jaar? Ons veranderingsproces als PGH staat ook onder het kopje Toekomst!
Kortom; hoe ziet onze toekomst eruit?

Geloven in het perspectief van Gods toekomst zet ons leven in een ander licht. Het biedt troost en zet vervolgens in beweging om te leven in het spoor van Gods Geest. We weten niet wat ons te wachten staat, maar we kunnen onze weg in vertrouwen gaan. Kome wat komt.
De toekomst is aan Hem die is, die was en die komt. Dat vertrouwen geeft perspectief, hoop én ontspanning voor het leven nu.

Woorden die je met het thema zou kunnen associëren: vertrouwen, hoop, ontspanning, moed, loslaten, open staan en verwachting. Heeft u al een idee wat voor foto u zou kunnen maken? Het mag ook een foto uit uw archief zijn. Beschrijf in max. 40 woorden wat u voor toekomst ziet.
Wilt u meer weten over het thema? U leest het op de website van de PKN.

Doet u mee met de wedstrijd?

  • In de maanden juli en augustus kun je je foto uploaden via de website vanaf 1 juli.
  • Het kan van alles zijn wat met ‘Van U is de toekomst’ te maken heeft, maar leg bij je foto uit waarom deze foto voor jou het thema verbeeldt.
  • Je kunt maar met één foto meedoen aan de wedstrijd. Alle foto’s die zijn ingestuurd kun je zien op de website van PGH.
  • Van 1 tot en met 30 september kan er worden gestemd op onze site.
  • De uitslag wordt op zondag 3 oktober in de vieringen bekendgemaakt.

Meer weten? Vraag Geertje de Vries, Ronald Kranenburg, Fijda van der Pluym of stuur uw vraag naar fotowedstrijd.pgh@gmail.com

Stuur je foto in voor 31 augustus.

Helaas is de inzendtermijn verstreken. U kunt wel stemmen welke foto volgens u het best het thema verbeeldt.

Overzicht foto’s

Reeds ingezonden foto’s