Generation Praise Kerstspecial zondag 22 december

Het thema van Generation Praise in het seizoen 2019-2020 is ‘groeien’. De komende keer is de Kerstspecial. De band brengt een groot aantal bekende kerstliederen ten gehore in zowel klassieke als moderne vorm. Dit alles in een feestelijke setting die hoort bij het geboortefeest van Jezus. Want daar is het bij Kerst toch vooral om te doen: blijdschap om de geboorte van Jezus. Spreker is ds. Dirk de Bree van de Nieuwe Kerk in Utrecht. En zoals gebruikelijk is er na afloop gelegenheid voor ontmoeting en gesprek onder het genot van de traditionele chocolademelk en glühwein. Wees erbij, zondag 22 december om 19.00 uur in de Zenderkerk.

 

Groeien door gebed: Generation Praise zondag 24 november


Groeien, dat is het thema van Generation Praise in het seizoen 2019-2020. De komende keer gaat het over groeien door gebed. Spreker is GP’s eigen Willem de Meer. Wees welkom voor aanbidding, woord en gebed op zondag 24 november om 19.00 uur in de Zenderkerk.

Concept-beleidsplan 2019-2023

Op de gemeenteavond van begin december spreekt de wijkkerkenraad graag met gemeenteleden over het beleidsplan voor de periode 2019-2023. Download het plan en lees het door. We zien u graag op woensdagavond 4 december om 19.30 uur in de Kruiskerk.

› Download het beleidsplan 2019-2023 (pdf-bestand, 496 KB)

Groeien door Gods woord te lezen

Groeien, dat is het thema van Generation Praise in het seizoen 2019-2020. De komende keer gaat het over groeien door Gods woord te lezen, de Bijbel. Spreker is ds. Gerben Roest. Wees welkom voor aanbidding, woord en gebed op zondag 27 oktober om 19.00 uur in de Zenderkerk.

Een goed verhaal geef je door

‘Een goed verhaal geef je door’, dat is het thema van het nieuwe kerkseizoen. Op de startzondag, komende zondag 15 september, gaan we daarmee aan de slag. Willen we gemeenteleden met elkaar verbinden.

Wat is het idee? In de hal van de kerk komt een boekenkast. Daarin komen boeken die gemeenteleden beschikbaar stellen. Naast de boekenkast staat een mand om je boeken af te staan of in bruikleen te geven (geef dit op een briefje aan).

Waar zijn wij naar op zoek? Boeken voor zowel jong als oud. Christelijke boeken, gedichtenbundels, verdiepingsboeken, boeken met Bijbelse thema’s, enzovoort. Doe je mee? De enige regel is dat, als je een boek meeneemt, je er een ander voor in de plaats zet.

Je kunt ook je boek doneren. Op de Startzondag starten wij met het doorgeven van een goed verhaal in onze eigen Kruiskerk Boekenkast.