Cursus ‘Levend in Christus’ vanaf donderdag 3 maart

Foto: beeld Cristo Redentor, Rio de Janeiro

Op donderdag 3 maart start de nieuwe cursus ‘Levend in Christus’: 8 avonden over de harstocht van geloof. Over hoe je leerling van Jezus kunt zijn, hoe je dat in de praktijk brengt in je dagelijks leven, en hoe je de gaven van de Geest ontdekt en toepast.

Onderwerpen zijn onder meer wat het betekent dat je naar Gods evenbeeld bent geschapen, en wat leven in het Koninkrijk van God inhoudt. Maar ook verdieping van gebed, het rijk van de duisternis, en genezing en bevrijding.

Stuk voor stuk indrukwekkende onderwerpen die vragen om verheldering en nieuwe doorleving. Ze zijn toegespitst op ‘gewone’ protestantse gemeenten zoals de onze.

» Lees meer over de onderwerpen, de planning en praktische informatie

Foto: j_gldshk; licentie: CC BY-SA 2.0

Laat een bericht achter

*