Gratis workshop fotograferen voor fotowedstrijd

Foto van een fotocamera met de lens recht naar de kijker

In juli en augustus is er voor de zesde keer de fotowedstrijd van de Protestantse Gemeente te Huizen. Thema is dit jaar ‘Levend water’. Mooi… maar hoe breng je dat nu in beeld? Hoe zorg je dat jouw foto net een beetje anders is? Hoe maak je een goede compositie? En is het leuk om je foto na te bewerken? Allemaal lastige vragen. Daarom organiseren we dit jaar gratis workshops fotograferen: een speciaal voor kinderen en een voor volwassenen.

De workshop voor kinderen wordt gegeven door kunstfotografe Marloes Racké. Zij geeft je tips en trucs voor het maken van een foto over dit thema. Je camera of telefoon mag je meenemen bij de workshop. Je bent welkom op vrijdag 22 juni van 18.45 tot 20.15 uur in de Oosterlichtkerk.

De workshop voor volwassenen wordt gegeven door fotografe Tea Idzenga. Je hoeft geen dure camera te hebben om een mooie foto te maken. Tea geeft u tips om een onderscheidende foto te maken die aansluit bij het thema. Je bent welkom op vrijdag 22 juni van 19.00 tot 20.30 uur in de Oosterlichtkerk.

Aanmelden

Meld je aan voor de workshops vóór 15 juni via fotowedstrijd.pgh@gmail.com of bij Annemiek op telefoonnummer 06 53 78 43 65 (bel, sms of WhatsApp.

Vermeld bij kinderen graag hun naam en leeftijd, plus een e-mailadres en telefoonnummer. Geef bij volwassenen graag naam, e-mailadres en telefoonnummer door én het soort camera waarmee je fotografeert (telefoon, automatisch, spiegelreflex). Tieners mogen zelf bepalen aan welke workshop ze deelnemen.

Foto: Arthur Lee; licentie: CC BY-NC-ND 2.0

Laat een bericht achter

*