Zomerzondagmiddagconcert op 8 juli

De muziekband van de Kruiskerk bestaat nu 2 ½ jaar. In die periode zijn we gezegend door niet alleen te mogen groeien in ervaring, maar ook in getal. Dit halve lustrum willen we gaan vieren met een zomerzondagmiddagconcert voor jong en oud, op zondag 8 juli in de Kruiskerk.

Update: de collecte heeft maar liefst € 8.160 opgeleverd. Geweldig! Hartelijk bedankt aan alle gevers!

We willen graag op voorhand vertellen dat het doel van het concert tweeledig is:

  1. We willen, samen met jou, God prijzen met alles wat we zijn en wat we hebben, ter opbouw van de relatie tussen God en ons als gemeente, en…
  2. We willen dit graag blijven doen, en met middelen van betere kwaliteit. We hebben plannen om de kwaliteit van de muziek en het geluid te verbeteren door te investeren in een aantal nieuwe muziekinstrumenten en geluidsapparatuur. Je kunt hierbij denken aan een nieuw drumstel, een semi-akoestische gitaar met versterking, zangmicrofoons, enzovoort. Hiervoor is (veel) geld nodig. We hopen door middel van dit concert het benodigde geld in te kunnen zamelen.

Het concertprogramma ziet eruit als volgt:

  • 15:00-16:00 Feestelijke happening met kinderliedjes en feestelijke nummers! Je kunt daarbij denken aan nummers als: God heeft alle macht, Ik wens jou, God van licht, God ziet jou zitten, en U maakt ons één. We nemen extra instrumenten mee, zodat de kleinen onder ons ook mee kunnen musiceren!
  • 16:00-16:30 Pauze met drinken en wat lekkers. Als het mooi weer is, kunnen we naar buiten.
  • 16:30-17:30 Aanbidding, praise en worship! Nummers als Ik bouw op U, No longer slaves, Houd vol, King of my heart, Tienduizend redenen, en Hear my heart Lord zullen hierbij niet ontbreken!

Ter info: tijdens het laatste programmaonderdeel zal er een collecte voor nieuwe muziekinstrumenten en geluidsapparatuur gehouden worden.

Komt allen, nodig familie, vrienden en buren uit, en neem vriendjes en vriendinnetjes mee! Dan maken we er samen voor, en met, God een mooi feestje van!

Tijdstip en locatie: zondagmiddag 8 juli 2018 om 15:00 uur, Kruiskerk, Jacob van Wassenaerstraat 1 in Huizen.

Foto: AdamRozanas; licentie: CC BY-NC-ND 2.0

Laat een bericht achter

*