Christelijk festival Generation Praise 22 september in De Krachtcentrale

Het eerste grootschalige evenement in de ‘De Krachtcentrale’ in Huizen staat op het programma voor zaterdag 22 september: het I’ve Got The Power Music & Lifestyle Festival. Dit festival is een initiatief van Generation Praise vanwege het 15-jarig jubileum van de band.


Er zijn talloze activiteiten en natuurlijk vooral veel muziek: uiteraard Generation Praise zelf, maar ook Break Free Worship, zanger Martin Brand, en rapgroep De Rechtstaat. Naast het hoofdprogramma is er een apart programma voor kinderen, met optredens van de bekende poppenspeler en entertainer Matthijs Vlaardingerbroek, en kinderkoor Gospelkidz uit Amersfoort. Tussen de optredens door is er volop plezier mogelijk op de springkussens, de stormbaan en de pannakooi.

Er zijn food trucks en kraampjes voor een hapje en een drankje en voor de kinderen (en ouders) zijn er ook een poffertjeskraam en ijskar. De toegang is gratis, mogelijk gemaakt door de steun van talloze aan Huizen gelieerde bedrijven.

Meer informatie op de website en Facebookpagina van Generation Praise.

Laat een bericht achter

*