Dubbele Generation Praise op 31 maart

Op 31 maart om 16.00 uur staat de jaarlijkse Kids’ Special van Generation Praise op het programma. Vorige jaar waren er zo’n 250 kinderen die samen met hun ouders een geweldige middag beleefden  met zang, muziek en poppenspel, en alles tot eer van God. Dit jaar verzorgt Carla Vis een theatersketch. Alles wordt zoals gebruikelijk omlijst door de Generation Praise-band.

Maar op verzoek van veel vaste bezoekers van de ‘gewone’ GP-avonden is er 31 maart ook een extra bijeenkomst gepland. Alle apparatuur staat er toch en de GP-band heeft er zin in. De avond krijkgt de vorm van een sign-in: er is dus geen spreker, maar we zingen veel bekende nummers, vol aanbidding.

Wees welkom om 16.00 uur voor de Kids’ Special en om 19.00 uur voor de Sing-in, beide in de Zenderkerk.

Laat een bericht achter

*