Zondag 22 september eerste Generation Praise

Op zondagavond 22 september gaat Generation Praise weer van start. God lofprijzen via zang en muziek en luisteren naar zijn woord, dit seizoen onder het thema ‘Grow’. Wat niet groeit, gaat dood. Ook geloof. Maar wat kun je zelf doen om in je geloof te groeien? Tijdens de 8 inspirerende GP-avonden gaan verschillende sprekers daar op in.

De eerste spreker is Karim Landoulsi en hij behandelt het thema ‘Grow by worship’, groeien door aanbidding. In het dagelijks leven is Karim social werker met focus op jongeren bij de Koraalgroep in Reek en Boxtel. Maar hij is ook al jarenlang een zeer gewaardeerde spreker tijdens christelijke conferenties en in kerken en gemeenten.

Zoals altijd om 19.30 uur in de Zenderkerk aan de Borneolaan. En net als vorig seizoen is er na afloop van GP gelegenheid om voor je te laten bidden. We zijn blij dat mensen vanuit onze eigen Protestantse Gemeente onze Hervormde broers en zussen hierbij kunnen ondersteunen.

Laat een bericht achter

*