Een goed verhaal geef je door

‘Een goed verhaal geef je door’, dat is het thema van het nieuwe kerkseizoen. Op de startzondag, komende zondag 15 september, gaan we daarmee aan de slag. Willen we gemeenteleden met elkaar verbinden.

Wat is het idee? In de hal van de kerk komt een boekenkast. Daarin komen boeken die gemeenteleden beschikbaar stellen. Naast de boekenkast staat een mand om je boeken af te staan of in bruikleen te geven (geef dit op een briefje aan).

Waar zijn wij naar op zoek? Boeken voor zowel jong als oud. Christelijke boeken, gedichtenbundels, verdiepingsboeken, boeken met Bijbelse thema’s, enzovoort. Doe je mee? De enige regel is dat, als je een boek meeneemt, je er een ander voor in de plaats zet.

Je kunt ook je boek doneren. Op de Startzondag starten wij met het doorgeven van een goed verhaal in onze eigen Kruiskerk Boekenkast.

Laat een bericht achter

*