Weekbrief 9 februari 2020

Vanuit de kerkenraad

Afgelopen dinsdag heeft de profielschetscommissie na een aantal vruchtbare gesprekken sinds eind november vorig jaar, de profielschets voor de te beroepen predikant opgeleverd en aan de scriba gestuurd. Komende woensdag zal de kerkenraad zich over de schets buigen en na instemming zal deze naast het beleidsplan als vertrekpunt dienen voor de beroepingscommissie.

Op vakantie?

Wat is er leuker dan samen met anderen op vakantie te gaan? Maar als u door leeftijd, of problemen met uw gezondheid niet meer zo makkelijk op reis kunt, ga dan mee met de vakantieweek van onze Protestantse Gemeente. We gaan dit jaar naar vakantiehotel Dennenheuvel in Ermelo. We hebben 10 plaatsen gereserveerd in de week van zaterdag 30 mei t/m zaterdag 6 juni. In deze week vallen eerste en tweede Pinksterdag. De week is bedoeld voor mensen die geen of weinig zorg nodig hebben en voor mensen met een visuele beperking.
Verder zoeken we mensen die gedurende de week meehelpen met bijvoorbeeld het gaan wandelen op de zondagmiddag of meegaan met de uitstapjes wat verder weg. Daarvoor hoeft u niet de hele week beschikbaar te zijn. Een dag is ook goed. Ermelo is immers niet ver. Kunt u een lezing over een bepaald onderwerp geven? Kunt u een creatieve workshop organiseren? Kunt u een klein concert verzorgen? U bent zeer welkom! Zo maken we er als Protestantse Gemeente Huizen samen een mooie week van. Vrijwilligers kunnen voor vragen en aanmelden contact opnemen met Marlies Groen. De folders van het vakantiebureau kunt u vanaf komende zondag vinden in de kerk. Voor vragen kunt u terecht bij: Marlies Groen, Kruiskerk: 06 57 80 66 45, marliesgroenschmidt63@gmail.com Bert ter Wal, Oosterlichtkerk: 06 20 35 59 432 b.terwal@ziggo.nl Wijgert van der Wal, Goede Herderkerk: 06 18 44 93 68, wijgertvanderwal@ziggo.nl Meer informatie vindt u op: www.hetvakantiebureau.nl

Hulp gezocht

In het Nieuwsblad voor Huizen was te zien dat de zaalruimte van de Goede Herderkerk regelmatig verhuurd wordt, ook voor bijvoorbeeld de repetities voor de Huizer Mattheus Passion. De penningmeester wordt hier blij van, maar het trekt een zware wissel op de vrijwillige kosters en helpers.

Daarom deze oproep: wilt u eens op een ochtend, middag of avond een uurtje komen helpen met koffie schenken? Het zou hen enorm verlichten.

Alvast bedankt. U kunt zich aanmelden en een geschikt tijdstip uitkiezen via Magda en Jan Griffioen, tel. 035 – 5265646

Laat een bericht achter

*