Weekbrief 16-2-2020

Uit de kerkenraad

Afgelopen woensdag hebben we tijdens de kerkenraadsvergadering forse stappen gemaakt in het beroepingsproces. We hebben de profielschets besproken waar we slechts een aantal opmerkingen bij hebben geplaatst die worden teruggegeven aan de profielschetscommissie met het verzoek deze te verwerken.

De beroepingscommissie begint steeds meer vorm te krijgen, later deze maand hopen we u de definitieve samenstelling bekend te kunnen maken.

Grietje Drooger zal binnenkort worden geopereerd en zal bijna letterlijk onthand zijn de komende weken. Is er iemand die haar taak als coördinator en helpende hand voor maximaal twee maanden kan overnemen?

Tot slot vragen we u vriendelijk, indien u nog geen actie hebt genomen voor wat betreft de Actie Kerkbalans 2020, dit graag binnenkort in orde te maken.

 

Kerkbalans

De stand van zaken. Er zijn in de Kruiskerkgemeente 259 adressen aangeschreven, zowel middels een envelop als digitaal. Daarvan hebben nu 170 personen en gezinnen gereageerd, dus 66%. Deze gemeenteleden hebben bij elkaar € 66.400 toegezegd. Een mooi bedrag! In onze begroting hebben we € 79.400 opgenomen, gebaseerd op te verwachten uitgaven in 2020. Het is fijn om te zien dat er dagelijks nog enveloppen met toezeggingen binnenkomen. Dus met een eindsprint zijn we er snel. Mocht u nog niet hebben gereageerd, dan kan dat dus nog! In de collectezak, de brievenbus van de kerk of sturen naar:

Dhr. Fred van Zijll Langhout, Brunel 3, 1273 BA Huizen.

Verder kan ik melden dat de PGH 75% retour heeft ontvangen, waarbij een bedrag is toegezegd van totaal € 341.800 tegen een begroting van € 353.700.

Ronald Kranenburg.

Laat een bericht achter

*