Palmpasen

Palmpasen thuis en samen

Zondag 5 april is het Palmpasen. Voor veel kinderen en volwassenen elk jaar een feest in de kerk. Een vrolijke optocht van mooi versierde stokken met broodhaantjes erop! Heel jammer is het dat we dit jaar niet samen in de kerk dit feest kunnen vieren. Maar het feest gaat tóch door. In de bijlage: Palmpasen thuis vinden jullie een handreiking om thuis Palmpasen te vieren en een mooie palmpaasstok te maken. Ook het verhaal uit de bijbel staat erin. Om samen te kunnen vieren vragen we iedereen om een foto te maken van je palmpaasstok en deze voor donderdag 2 april op te sturen naar het mailadres oosterlichtkerk@gmail.com. Daar worden de foto’s verzameld en op een website gezet waar iedereen ze kan bekijken. Die website is http://bit.ly/palmpasenpgh. Zo is het toch een optocht! We hopen dat veel van jullie meedoen!

Laat een bericht achter

*