Kleur je mee?

Op zondag 17 mei gaat het in de kerkdienst over troosten. Als je verdrietig bent en moet huilen, is er vaak gelukkig iemand die je troost. Troosten kun je doen door iemand een zakdoek te geven om je tranen mee af te vegen. En ook door aan fijne dingen te denken. Je kunt hier een tekening van een zakdoek downloaden. Ik zou het heel fijn vinden als je die uitprint en daar iets op tekent wat jou troost als je wel eens verdrietig bent. Misschien wel je knuffelbeest, of even fijn buiten spelen, of een mooie bloem of knuffelen met je hond!
Je mag de kleurplaat inleveren in de brievenbus van dominee Geertje, Aalberselaan 24. Of je maakt er een foto van en stuurt die per mail naar dsgeertje@gmail.com.
Wie weet zie je jouw kleurplaat dan zondag 17 mei in de kerk hangen!
Veel plezier met tekenen en groetjes van dominee Geertje de Vries.

Laat een bericht achter

*