Koffie drinken!

Beste kerkvrienden,

De coronatijd gaat maar door en helaas kunnen wij elkaar hierdoor niet persoonlijk ontmoeten. Om elkaar niet uit het oog te verliezen wil ik samen met Gerda Broekstra voorstellen om online een koffieochtend te organiseren! Dit gaan we doen via Whatsapp. Als je mij jouw 06 nummer stuurt dan probeer ik op woensdagmorgen 20 mei om 10.00 uur contact met elkaar te maken.
Er kunnen in totaal 32 mensen gezellig met elkaar koffiedrinken! Dat is natuurlijk veel tegelijk , een start van dit initiatief met een stuk of 5 koffiedrinkers is al geweldig.
Woensdagochtend 20 mei om 10.00 gaan we van start. Ik hoop op succes en geef er meteen een vervolg aan op vrijdag 22 mei. Dit voor de mensen, die op de woensdag niet kunnen.
Ik zie jullie reactie graag komen! Aanmelden kan door een whatsapp-bericht naar mij te sturen op mijn mobiele nummer: 0657806645 Geef dan ook meteen even door welke ochtend je voorkeur heeft. Zorg dat je koffie klaar om 10.00 staat als we elkaar online ontmoeten, want die lekker kop koffie wil ik graag zien.
Ook namens Gerda, vriendelijke groeten, Marlies Groen-Schmidt. 0657806645

Laat een bericht achter

*