Nieuwjaar 2021

De Kruiskerk organiseert in samenwerking met Deo Juvante een

digitale nieuwjaarsontmoeting.

Aanstaande zaterdag 9 januari van 19:00 – 20:00 uur kunt u via de livestream www.kerkdienstgemist.nl/kruiskerk dit moment meemaken. Naast muziek zullen ook nieuwjaarswensen op een bijzondere manier worden uitgesproken. Deze ontmoeting is bedoeld om in deze lastige tijd, waarin we elkaar beperkt mogen ontmoeten, de saamhorigheid te verbeteren. We hopen dat er veel kijkers dit moment meebeleven, direct op zaterdag of daarna.

U/ jij kunt ook meedoen!Maak een filmpje van uw/ jouw nieuwjaarswens van maximaal 10 seconden en stuur dat naar het mobiele telefoonnummer 06-2973 8333. Dat moet dan wel vóór 7 januari 18:00 uur! Tijdens de digitale nieuwjaarsreceptie worden alle filmpjes vertoond.

Doe mee! Kleur erop los. Vraag papa of mama deze kleurplaat te downloaden en te printen.

Kleurplaat 2021

Laat een bericht achter

*