Themadienst Compassion

Hoi! Mijn naam is Pim Brouwer. Deze zondag mag ik voor het eerst bij jullie voorgaan in Huizen. Ik zie ernaar uit jullie te leren kennen. Daarnaast mag ik nog iets bijzonders komen doen: jullie voorstellen aan een aantal kinderen uit Bangladesh. Je kunt dit weekend kennis met ze maken via www.compassion.nl/kruiskerkhuizen. Dit doe ik namens stichting Compassion, die wereldwijd kinderen bevrijd uit armoede in Jezus’ naam. Ben jij al kindsponsor? Geweldig! Stuur mij dan de naam van je kind en het land per email (pimpreekt@gmail.com) of WhatsApp (0636484349). Zo kunnen we samen voor jouw kind bidden! De dienst staat verder in het teken van het verhaal van de drie koningen… Of zijn het er twee? Fijn jullie (online) te mogen gaan leren kennen.
Hartelijke groet uit Maassluis, ds. Pim Brouwer.

Laat een bericht achter

*