Aan Tafel, 11 september – STARTZONDAG!

Weet je nog dat je moeder je riep om te komen eten?
“Aan tafel” klonk er dan door het huis.
Zondag 11 september roepen we dat ook, maar dan om jullie uit te nodigen voor de startzondag 2022  van De Kruiskerk.

Aan Tafel!
Aan Tafel is het jaar-thema van de landelijke kerk, we sluiten er graag bij aan.
We beginnen om 9.45 uur met een kopje koffie, daarna ben je welkom in de Kerkdienst waarin we nadenken over wat het betekent om als christen aan tafel te gaan. Een dienst met veel muziek, ook door de jongeren. Na de dienst is er koffie met iets lekkers.

En dan wordt het tijd om met elkaar aan de slag te gaan om samen een maaltijd voor te bereiden. Heerlijke recepten liggen klaar om te gaan maken. Terwijl we dat doen, gaan we met elkaar in gesprek. Als de maaltijd klaar is eten we samen: we gaan met elkaar aan tafel. Rond 13.30 ronden we de Startzondag af.

De kinderen
De kinderen horen er helemaal bij, ook op de Startzondag. Tijdens de dienst is er kindernevendienst, daarna is er voor de kinderen bij de voorbereiding van de maaltijd een leuke taak.

Wat vragen wij van jou?
In de eerste plaats dat je er bij bent op 11 september, we kunnen jou niet missen. Schrijf je in op de lijst in de kerk of geef je op via: samenkruiskerk@gmail.com
Heb je zin om iets te bakken voor bij de koffie? Ook hiervoor liggen lijsten in de kerk, waarop je kunt invullen wat voor lekkers jij gaat bakken.
We zoeken ook mensen die wil helpen met het klaarzetten van de plekken waar we de maaltijd gaan voorbereiden, mensen die de tafel mooi willen dekken en helpende handen om alles weer op te ruimen. Geef je op via de mail.

Aan Tafel! We zien er naar uit om als Kruiskerk een goede startzondag te hebben, een begin van een mooi en inspirerend seizoen vol met goede gesprekken, aan tafel, in de kerk, op een kring en thuis.

Laat een bericht achter

*