Oliebollen voor een goed doel

De oliebol is een bolvormig gefrituurd gistdeeggerecht uit de Lage Landen. Ze worden in Nederland traditioneel gegeten op oudejaarsavond. De diaconie van de Kruiskerk zet haar traditie voort met het bakken van oliebollen op zaterdag 31-12-2022! Wij bakken oliebollen samen met vele vrijwilligers. De oliebollen zijn échte bakkerskwaliteit, dat proeft u direct. U kunt bij ons ook terecht voor appelbeignets. De opbrengst gaat dit jaar naar de Stichting Scharlaken Koord.

Scharlaken Koord biedt al meer dan 35 jaar hulp aan iedereen in de prostitutie. Het verlangen van de stichting is, dat iedereen die niet in de seksindustrie wil zijn, de kans krijgt om een ander leven op te bouwen.

Dit oudhollands gebak is te koop op zaterdag 31 december 2022 op het voorplein van de Kruiskerk aan de Naarderstraat/ hoek Karel Doormanlaan in HUIZEN van 8 uur ’s morgens tot ongeveer 15 – 16 uur ’s middags, waarbij geldt op is op.

We hopen u daar te mogen ontmoeten.

Berichten

  1. jantineke brugge zegt

    heb aan verschillende personen gevraagd wat de olliebollen gaan kosten en de appelflappen

  2. Chris Molenaar zegt

    Hallo, is betaling alleen contant of is pinnen ook mogelijk?

Laat een bericht achter

*