Oliebollenactie 2022

Vandaag weer oliebollen gebakken met het team van de diaconie van de Kruiskerk en vele vrijwilligers. Ondanks soms veel regen en wind hielden we stand. De kopers konden heerlijk binnen staan als zij even moesten wachten. Het wachten werd vooral beloond door de heerlijke oliebollen. Sommige klanten kwamen ’s middags weer, omdat de eerste zak zo rond de lunch al leeg was. Een pluim voor de kwaliteit van de oliebollen en het vakanschap van onze bakkers. Maar waar het om te doen was? … het ging natuurlijk om de opbrengst van vandaag. We hebben ruim 2.700 euro gerealiseerd, een prachtig resultaat en waarschijnlijk wordt dit nog wat hoger vanwege toegezegde extra giften en aanvullende verkoop in de Kruiskerk morgen tijdens onze nieuwjaarsdienst. We bedanken iedereen om dit jaarlijks terugkerende goede doelen festijn mogelijk te maken.

Laat een bericht achter

*