Reactie Scharlaken Koord

Woensdag 25 januari j.l. mochten wij namens de Kruiskerk een cheque aanbieden aan de manager en medewerkers van Scharlaken Koord. Zoals u ziet was het uiteindelijke bedrag hoger dan we eerder communiceerden, € 3.000, door extra giften en een meevaller in de begroting. Hieronder het artikel op de website van Scharlaken Koord.

Oliebollen voor Scharlaken Koord

31 december vond de jaarlijkse oliebollenactie van de Kruiskerk in Huizen plaats. Al jarenlang verkopen ze oliebollen en appelflappen voor een doel naar keuze. Dit jaar was het doel Scharlaken Koord.

“Een tijdje terug preekte er er een oud-predikant bij ons en die vertelde tijdens zijn preek over het werk van Scharlaken Koord. Dat raakte ons als organisatoren van de actie zo, dat we gelijk wisten: dit is het doel waarvoor we dit jaar onze oliebollenactie gaan houden.”

Op 31 december werden er vanaf ’s morgens 5.00 uur tot ’s avonds 17.00 uur ruim 3.000 oliebollen verkocht en dat resulteerde in een prachtige opbrengst van 3.000 euro voor het werk van Scharlaken Koord!

Marja Sijpestein, manager van Scharlaken Koord nam de cheque in ontvangst: “Het raakt ons elke keer weer dat zoveel mensen bij ons werk betrokken zijn. Het is een grote aanmoediging en bemoediging om elke dag met nieuwe moed ons in te zetten voor alle mannen en vrouwen in gedwongen prostitutie en mensenhandel. Dank jullie wel voor jullie steun!”

Laat een bericht achter

*