Actueel

Weekbrief zondag 2 februari 2020

Toekomst muziekband
In een startvergadering van het jaar 2020 heeft een aantal leden van de muziekband/techniek aangegeven hun deelname aan de band te willen beëindigen.
Een belangrijke reden is dat zij op zoek zijn naar meer persoonlijke geestelijke groei binnen een kerkelijke omgeving waarin zij hun muzikale, creatieve en technische talenten kunnen inzetten. De Kruiskerkgemeente sluit naar hun mening minder aan bij deze groeiende behoefte. De kerkenraad vindt het belangrijk om wel ruimte te geven aan deze talenten. De genoemde bandleden vinden het jammer dat zij deze conclusie hebben moeten trekken. Ze hebben 5 jaar lang met veel plezier muziek gemaakt in de erediensten. Ook de kerkenraad vindt het erg jammer dat zij dit besluit hebben genomen, maar respecteert dit besluit. Tot de zomervakantie zal de band nog spelen in de huidige bezetting (3 x), op zondag 21 juni zal de afsluitende dienst zijn. De kerkenraad zal in gesprek gaan met de overgebleven bandleden en wil proberen de bezetting weer zodanig te krijgen dat er een waardevolle muzikale inbreng bij de erediensten doorgang kan blijven vinden.
Mocht u vragen over het bovenstaande hebben dan kunt u die na afloop van de dienst stellen aan de leden van de band of aan de aanwezige leden van de kerkenraad.


Huizerveld bij Pinksterconferentie Opwekking (29 mei – 1 juni)
Ook dit jaar neemt een groep christenen vanuit verschillende christelijke gemeenten in Huizen deel aan de Pinksterconferentie van Opwekking. Sinds een aantal jaar kamperen de ‘Huizers’ samen op een kampeerveld. Als je interesse hebt, ben je van harte welkom om op dit ‘Huizerveld’. Je dient je wel als kampeerder aan te melden via www.opwekking.nl , uiterlijk 4 februari 2020.

De voordelen:

  • Geen zoektocht om een mooie kampeerplek te bemachtigen.
  • Je kampeert op een veld dicht bij het hoofdterrein
  • Je hebt de gezelligheid van “bekende” gezichten om je heen.

Meer informatie of aanmelden

Stuur een mail met je verzoek om informatie naar opwekkinghuizen@gmail.com.
Je ontvangt dan een brief met uitgebreide informatie en wijze van aanmelding.
De aanmelding moet uiterlijk 5 februari op dit mailadres ontvangen zijn.