Kindernevendienst ‘King’s Kids’

logo-kings-kids-kindernevendienstIn de Kruiskerk-gemeente willen we onze ‘King’s Kids’ (kinderen in de basisschoolleeftijd) helpen groeien in een persoonlijke geloofsrelatie met Jezus, goed onderling contact en een open blik naar buiten. We beginnen met z´n allen in de kerkzaal en na de opening gaan de kinderen naar hun nevendienst.

‘Kings Kids’ Herstart!

Het gaat er een beetje anders uit zien dan de afgelopen jaren. Vanaf nu hebben we twee groepen: groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8. Voor groep 1 t/m 4 zal er iedere week Kindernevendienst zijn, voor groep 5 t/m 8 om de week: de eerste en de derde zondag van de maand. Helaas hebben wij op dit moment niet genoeg leiding om voor beide groepen iedere week kindernevendienst te geven. Mocht een van jouw ouders, opa’s of oma’s of anderen het leuk vinden om bij het team aan te sluiten, zou dat heel erg helpen! – We zijn nog op zoek naar twee personen of twee duo’s.

Er is helaas nog geen kindercrèche voor kinderen van 0 t/m 3 jaar.

Kerst-, Paas en Schoolprojecten

Jaarlijks organiseren we een aantal projecten om zo met de kinderen toe te leven naar Kerst en Pasen. Twee keer per jaar sluiten we het Bijbels Project van de scholen af in de kerk in een op de kinderen gerichte kerkdienst.