Pasen in de Kruiskerk

Paasconcert

Op vrijdag 12 april om 20.00 uur geeft koor Deo Juvante onder leiding van Kees van den Boogaard een Paasconcert. Jongerenkoor Judah is daar ook bij, net als een strijkorkest onder leiding van Barbara Kurmann en musici André van Vliet (piano), Yta van der Zwaag (hobo), Arjan en Edith Post (trompet) en André de Jager (orgel). Kaarten kosten € 15,00 en zijn verkrijgbaar bij het koor of bij De Echo.

Palmzondag

Op zondag 14 april om 10.00 uur begeleidt onze eigen André Rauwerda de samenzang, samen met enkele solisten. Predikant is ds. Gert Oostermann.

Stille Week

Van maandag 15 tot en met donderdag 18 april komen we telkens om 19.15 uur samen in de Nieuwe Kerk samen met broeders en zusters uit samen de Hervormde Gemeente, Christelijke Gereformeerde Kerk, Gereformeerde Kerk vrijgemaakt, Baptistengemeente en Goede Herder-gemeente.

Goede Vrijdag

Op vrijdag 19 april om 19.30 uur staan we stil bij het lijden en sterven van Jezus Christus door ook de Maaltijd van de Heer te vieren. Spreker is ds. Gert Oostermann.

Pasen

Op zondagochtend 21 april om 10.00 uur is het groot feest: we vieren dat Jezus opstond uit het graf. Halleluja! Spreker is ds. Gert Oostermann.

Foto: Jack; licentie: CC BY-NC-ND 2.0