Plannen voor Pop-up Herberg

Wanneer:
30 november 2019 @ 14:00 – 11 januari 2020 @ 18:00
2019-11-30T14:00:00+01:00
2020-01-11T18:00:00+01:00
Waar:
nog niet bekend
Kosten:
Gratis
Contact:
Arnold de Visser

Eind oktober 2018 ontstond een plan om in de donkere tijd voor Kerst een plek van licht te scheppen in het winkelhart van Huizen. Een herberg namens de gezamenlijke kerken, om binnen te lopen, iets warms te drinken en elkaar te ontmoeten. Een laagdrempelige en toegankelijke plek van licht en warmte, in het spoor van Jezus die het licht der wereld is. Met een verzameling kerststallen, een stiltehoek, een stamtafel, een boekenkast en creatieve activiteiten. Er kwam een kerstboom waar je wensen in kon hangen in de figuur van eeen engeltje. En natuurlijk ook een kinderhoek. De vrijdagavonden werden gereserveerd voor jeugdactiviteiten.

Zo zag het er voriig jaar uit. en het werd een succes. Daarom is dit jaar besloten dat de Pop-up herberg 30 november weer geopend wordt.

Op dit moment is nog niet bekend in welk pand de herberg onderdak zal vinden. Maar… onderdak vinden in december schijnt wel vaker moeilijk te zijn…

Hopelijk kun je straks je engel (mét wens) weer in de boom hangen. Lopen er weer mensen binnen om zelfgemaakte speculaas of cake te brengen. Zitten er weer mensen aan de stamtafel. Brengt iemand zijn accordeon mee om samen te zingen voor de gezelligheid. In ieder geval zal er warme koffie, thee en chocolademelk zijn. En zul je er oude bekenden treffen.

Er zijn veel dingen die nu nog niet bekend zijn, dus let goed op het lokale nieuws, de kerkbladen en de nieuws- of weekbrieven. Ook op deze website zullen we proberen het laatste nieuws te plaatsen.

Link naar overige activiteiten van Spirit in the Village 2019-2020