KerkTV

Logo-KerkTVVanaf 1e kerstdag kan iedereen met een internetverbinding de kerkdienst  live meekijken op de computer/tablet of achteraf bekijken en zelfs downloaden. Via deze KerkTV- link kunt u in het vervolg de vieringen met beeld en geluid in de Oosterlichtkerk meebeleven.
Er is de afgelopen weken hard gewerkt om alles goed aan te sluiten. Voor ons als vrijwilligers is het ook spannend, om voor u, met deze prachtige technische middelen, de uitzendingen te gaan verzorgen.

Graag willen we u nog op de volgende punten wijzen:
– de camera’s hangen links en in het midden van de kerkzaal. In principe worden gemeenteleden alleen van achteren in beeld gebracht, uiteraard buiten de activiteiten die op het podium plaatsvinden, een muziekband of koor. Wanneer u persé niet in beeld wenst te komen, dan kunt het best in de linkerzijvleugel plaatsnemen.
– Voorlopig zullen we de vieringen uitzenden zonder alle bijzondere mogelijkheden, zoals teksten invoegen, beelden van de beamer en foto’s. Dit hopen we in een later stadium in te voeren.
De cie-leden zijn erg blij dat we alle gemeenteleden nu de mogelijkheid kunnen bieden om de viering met beeld en geluid mee te beleven en wensen alle toekomstige kijkers goede vieringen toe!
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Fijda vd Pluym