Gratis workshop fotograferen voor wedstrijd

In juli en augustus wordt voor de zesde keer de jaarlijkse fotowedstrijd van de Protestantse Gemeente Huizen georganiseerd. Het thema voor dit jaar is ‘Levend water’.
Misschien vind(t) u/je het best wel leuk om te fotograferen, maar hoe vertaal je een thema naar een beeld? Hoe maak je jouw foto anders en boeiend? Wat is een goede compositie voor een foto en is het mooi om de foto te bewerken?
Dat is best lastig. Daarom organiseert de Online Presence groep op vrijdag 22 juni een gratis workshop voor kinderen en een workshop voor volwassenen.

De workshop voor kinderen wordt gegeven door kunstfotografe Marloes Racké van 18.45 – 20.15 uur in de Oosterlichtkerk. Zij geeft je tips en trucs voor het maken van een foto over dit thema. Je camera of telefoon mag je meenemen bij de workshop.

De workshop voor volwassenen wordt gegeven door fotografe Tea Idzenga van 19.00 – 20.30 uur in de Oosterlichtkerk. U hoeft geen dure camera te hebben om een mooie foto te maken. Tea geeft u tips om een onderscheidende foto te maken die aansluit bij het thema.

Een unieke kans anders te leren kijken naar je omgeving en dat te vertalen in een beeld.
Aanmelden vóór 15 juni via fotowedstrijd.pgh@gmail.com of Annemiek tel.nr. 06 5378 4365.
Kinderen graag vermelden: Naam + e-mailadres + tel.nr. + leeftijd
Volwassenen graag vermelden: Naam + e-mailadres + tel.nr. + soort camera (telefoon/automatische /spiegelreflex)
Tieners mogen zelf bepalen aan welke workshop ze deelnemen.

Online Presence groep PGH,
Ds. Geertje de Vries, Christiaan Lustig en Fijda vd Pluym