Kerkproeverij zondag 29 september

Trekt u de stoute schoenen aan om actief iemand uit te nodigen mee te gaan naar de kerk op zondag 29 september? De ervaring heeft ons geleerd dat mensen het helemaal niet gek vinden om uitgenodigd te worden.
Dit jaar valt er van alles te proeven in zowel de Oosterlichtkerk als de Thomaskerk. Een persoonlijke uitnodiging kan daarbij helpen.
Aansluitend aan de eredienst op zondag 29 september, is er tijd voor ontmoeting en valt er nog veel meer te proeven tijdens een high-tea. We hopen dat er veel gemeenteleden zijn die iets willen maken voor de high-tea, het maakt niet uit wat, zowel zoet als hartig, alles is welkom. Te denken valt b.v. aan mini muffins, brownies, kleine sandwiches, opgerolde wraphapjes, gehaktballetjes, stukjes meloen en ander fruit etc.
Vanaf zondag 8 september liggen er inschrijflijsten achter in de kerk. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om iets te maken, dan is een gift in de glazen pot, die bij de inschrijflijsten staat, ook van harte welkom.

Mocht u nog vragen hebben over de hapjes, dan kunt u contact opnemen met Mevr. Dea van den Broek; mailadres dea.vd.broek@hetnet.nlof tel: 035-5262712

Namens de voorbereidingsgroep: Roelie Loois (groepspastoraat)