Koffiedrinken na de dienst via Zoom

Na het succes van het online koffiedrinken op 31 januari willen we dit graag een vervolg geven op zondag 14 februari na de viering.
Je ontmoet eerst even iedereen online die meedoet en na een korte instructie gaan we in groepjes digitaal uiteen van ca. 5 personen. Het geheel duurt ongeveer tot 12.00 uur.
Vanaf 11.15 uur kunt u inloggen via
https://us02web.zoom.us/j/89866344494

Wees welkom!

Ter voorbereiding alvast een instructie over Zoom

Voorbereidingen Zoom

Zorg dat je het programma Zoom van tevoren op je computer, laptop, telefoon of tablet hebt geïnstalleerd. Je kunt ook meedoen zonder het van tevoren te installeren. Dan klik je op een link die je via de mail krijgt. Het is wel nodig dat je een camera en een microfoon hebt. Deze zitten meestal wel ingebouwd in een tablet, laptop of computer en altijd in een smartphone.

Instructie voor de computer/laptop:

Doe je liever mee vanuit uw (Chrome)browser, klik dan op ‘launch meeting’ en vervolgens op ‘join from your browser’. Als Zoom gestart is, kies dan voor ‘join with computer audio’. U kunt nu meedoen met het online koffiedrinken.

Instructie voor smartphone/tablet:
Als u via een smartphone of tablet meedoet, moet u eerst de gratis Zoom-app installeren. Open de Zoom app en vul bij het inloggen de gegevens in die je hebt doorgekregen. Na het klikken op ‘join meeting’, komt u in de online meeting en kiest u voor ‘join with video’ en kiest u daarna voor ‘call via device audio’. Nu kunt u meedoen met het online koffiedrinken.

Mocht u tegen problemen aanlopen of wilt u hulp bij het installeren of heeft u andere vragen over het online koffiedrinken, dan kunt u contact opnemen met Richtsje of Fijda. Het zou zo leuk zijn als we met zoveel mogelijk mensen gaan koffiedrinken (of thee of fris, net wat u lekker vindt). Wij zien uit naar een gezellige ontmoeting met elkaar!

Richtsje, richtsjeabma@gmail.com  06 8311 6626

Fijda, digitaalpastoraatolk@gmail.com  06 1118 5925