Top2000 viering 6 januari

Op zondagavond 6 januari 2019 vindt in de Oosterlichtkerk de tweede Top2000-viering plaats. Voor veel mensen is muziek belangrijk in hun leven. Het maakt je blij. De voorkeuren uit je jeugd hou je je hele leven vast. Muziek maakt emoties los. Ook in de Top2000 viering willen we muziek uit de Top2000 van NPO radio 2 laten horen. Liederen over geloof, waarvan er een aantal in de Top2000 staan of andere nummers die je raken, waar je moed of troost uit put. 
Top2000 viering met Thema “Let it Be”
Dit jaar hebben we voor de Top2000 viering gekozen voor een thema. Het thema voor dit jaar is “ Let it Be” een bekende hit van “The Beatles”. Het nummer gaat over het loslaten van je problemen en vertrouwen hebben dat het goed komt. Paul McCartney de schrijver van dit nummer zei hierover het volgende: 
Het was 1968 en ik ging door een hele moeilijke periode in mijn leven. Het einde van de Beatles leek in zicht en ik sliep niet of nauwelijks en voelde me erg beroerd (en dronk en gebruikte veel). Plotseling op een nacht had ik een hele plezierige droom: Mijn moeder, die toen ik 14 was,  was overleden, kwam in die droom naar me toe en verzekerde mij: Het komt allemaal goed, laat het (je problemen) los: “ it’s gone be okay:  just let it be”.

Uit welke nummers put jij moed, of geven je steun in moeilijke periodes? Zijn het liederen over God of andere liederen uit de Top2000.? Zijn het swingende of juist weer ingetogen nummers? Vanaf 1 december tot en met zaterdag 22 december kun je weer stemmen voor de Oosterlichtkerk top 10. 

Ga voor het stemmen en voor meer Top2000 nieuws naar: www.Top2000kerkdienst.nl/Huizen.

Om te stemmen klik je op de knop “ Stemmen Top2000 Huizen” (onder aan de pagina). Soms moet je een paar seconden wachten om de stem mogelijkheden te zien.

De nummers van de top10 zullen tijdens de Top2000 viering uitgevoerd gaan worden door de “Oosterlicht All Star Band”. Als je er vorig jaar bij was weet je dat dit een muzikaal feest gaat worden.

De Top2000 viering begint 6 januari om 19:30