True Coloursdienst 11 november 2018

Wij hebben er weer zin in!       
Zondag 11 november aanstaande de 1e True Colours viering van dit seizoen met als thema: “Hoe geven wij onze Aarde door”.
Tijdens de voorbereiding kwamen de volgende punten naar voren: ”Wees de verandering die je in de wereld wilt zien” uitspraak van Ghandi. Het gaat om gedragsverandering, wat doe jij zelf om…Richtsje is onze voorganger en het koor ‘Vamos’ uit Huizen zal met en voor ons zingen. Frank is de dirigent,  Willem zal ons begeleiden op de piano, en Malou op de basgitaar. Denkt u maar vast na over welk verschil je zelf kunt maken om onze mooie Aarde, net zo mooi door te geven aan onze kinderen en kleinkinderen. 

Welke kleur geven we deze dienst?
Dat kan natuurlijk niet anders dan GROEN!

Van harte welkom!

 

  • Vamos is een van oorsprong katholiek middenkoor uit Huizen. Op dit moment hebben we zo’n 25 leden waarvan de leeftijd globaal ligt tussen de 18 en 40 jaar. Een gezellige groep die het als een uitdaging ziet om anderen te inspireren. In de naam Vamos komt tot uitdrukking wat het koor voor ogen heeft: Een koor in ontwikkeling en altijd in beweging. Vamos is Spaans voor: “Laten we op weg gaan”. Meer weten? Kijk op wamosweb.nl